دارچین سیلان و تاثیراتش در مبارزه با بیماری ام اس

شما می توانید تفاوت بین دارچین سیلان و کاسیا را از طریق پیچش آنها تشخیص دهید: اولی به شکل تلسکوپ است و دومی از دو طرف به سمت داخل خم می شود، مانند یک طومار.

دارچین سیلان آسیاب شده قهوه ای مایل به زرد، با طعمی لطیف و شیرین است، در حالی که کاسیا قهوه ای مایل به قرمز، بافت درشت تر و از نظر طعم و عطر تندتر است.

گلدان ها یا پودر را در یک مکان خنک و تاریک در داخل یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا طراوت را حفظ کنید.

انتظار داشته باشید دارچین آسیاب شده برای حدود شش ماه قبل از کهنه شدن نگهداری شود، در حالی که لپه ها با این روش نگهداری می شوند حدود یک سال تازه می مانند.

برای افزایش ماندگاری دارچین، آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر دارچین بوی شیرینی نداشته باشد کهنه شده است و باید دور ریخت.

دارچین

چوب دارچین می تواند در طول فرآیند پخت و پز به ظرف یا سس طعم بدهد و سپس قبل از سرو دور انداخته شود.

دارچین آسیاب شده را می توان در غذاها مخلوط کرد یا روی غذاهای پخته شده، دسرها، غذاهای خوش طعم و نوشیدنی ها پاشید. استفاده کم، عصاره دارچین می تواند همه نوع غذا را زنده کند. امکانات بی پایان هستند.

به همان اندازه که دارچین معطر است، از گلدان و اسانس آن می توان در ساشه ها و خوشبو کننده های اتاق استفاده کرد.

برخی از افراد از این روغن برای مبارزه با بوی بد دهان یا درمان دندان درد و عفونت های دهان استفاده می کنند.

بسیاری از ادعاهای سلامتی دیگر در مورد دارچین وجود دارد، اما همانطور که قبلاً ذکر شد، شواهد علمی کافی برای حمایت از استفاده از آن برای یک بیماری سلامتی وجود ندارد و مصرف مقادیر زیاد آن خطراتی را به همراه دارد.

سازمان غذا و داروی مکمل ها را تنظیم نمی کند، بنابراین مهم است که قبل از خرید و مصرف آن تحقیق کنید.