سس خردل به طرز شگفت انگیزی با کیش شما، سالاد شما (من از قبل خواب سالاد گوجه فرنگی را با آن می بینم)، سیتان یا تمپه سرخ شده، توفوی سوخاری.
در واقع، حتی می توانم بگویم که سس خردل بهروز با همه سبزیجات در فر و حتی توفو هم می آید.
طعم ملایم شیرینی دارد، اما با تند بودن خردل و اسیدیته ملایم سرکه بالزامیک به خوبی متعادل می شود.
این غذا را بدون دزدیدن نمایش بهتر می کند، شریکی عالی در بشقاب است.
به نظر من ساده ترین کار این است که همیشه یک شیشه کوچک در یخچال داشته باشید، بدون اینکه مقدار زیادی تهیه کنید تا تازه بماند.
به سبک دستور فوق العاده آسان و واقعا خوشمزه سس خردل را درخواست می کنم! من مدتی پیش به شما پیشنهاد داده بودم یک دستور غذای گیاهی کاملاً بیعیب.
در نسخه اولیه، من یک نوع تک بر اساس خامه سویا را به شما پیشنهاد دادم.
با آزمودن آن و غنی شدن با آزمایشهای دیگران، تقریباً با هر آنچه در دست داشتم، آن را انجام دادم.
در اینجا انواع سس مایونز گیاهی وجود دارد (همیشه با خردل و پایه روغنی):
خامه
سویا شیر
سویا ماست سویا
آکوافابا یا آب نخود
روی پایه گیاهی، خردل بیشتری اضافه می کنم (هرگز خردل به اندازه کافی وجود ندارد)، اما نه فقط خردل خوب.
من از خردل قدیمی هم استفاده می کنم، زیرا دانه های قابل مشاهده اش را دوست دارم حتی اگر زندگی را تغییر ندهد.
و بعد برای اضافه کردن کمی شیرینی شربت آگاوه را اضافه کردم.
عسل های گیاهی نیز وجود دارد که در خواربار فروشی های تخصصی یافت می شود که این کار را به خوبی انجام می دهند.
پس البته این سس در نوع خود بسیار بهتر است اگر نمک معروف کالا نمک را داشته باشید (بعد از این سنگفرش همه چیز را در مورد این نمک خواهید دانست.